Z.O. Installatietechniek      Gaffelstraat 5      8251BP Dronten    06-41481315

Wanneer u toe bent aan nieuw sanitair, complete badkamer, toilet of keuken,dan willen wij u graag adviseren in het maken van de juiste keuzes. Wij denken mee, hoe uw sanitair op de beste manier kan worden geïnstalleerd, waardoor kans op warmteverlies of waterverspilling het kleinst blijft. Het installatiewerk wordt door ons vakkundig uitgevoerd en voldoet aan overheidsnormen en fabrieksvoorschriften. Bij de aansluiting van uw sanitair richten wij ons ook op legionellapreventie, volgens KIWA watervoorschriften. Wij bieden altijd garantie op sanitair en installatiewerk.Sanitair

Aan- en afvoer

Een sanitaire installatie bestaat uit een gescheiden leidingsysteem voor koud en warm water met tappunten zoals kranen, douche en (af)wasmachine. Een (combi)cv-ketel in combinatie met geiser of boiler levert het warme water. Het gebruikte huishoudwater wordt via de riolering afgevoerd. Wij berekenen de leidingdiameters en het leidingtraject, waardoor de juiste waterdruk ontstaat en een optimale waterstroom.

Onderhoud en reparatie

Om uw sanitaire installaties in goede conditie te houden is regelmatig onderhoud aan te bevelen. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en onderhouden van uw sanitair en het ontstoppen van afvoerleidingen. Wij leveren sanitair en sanitaironderdelen van gerenommeerde merken, waardoor u altijd kunt rekenen op volledige garantie. Tevens installeren wij aanpassingen voor senioren en minder validen.

Direct Contact> Terug>