Z.O. Installatietechniek      Gaffelstraat 5      8251BP Dronten    06-41481315

Bent u op zoek naar kwaliteitsdaken, en een vakbekwaam bedrijf, dan bent u bij Z.O. Installatietechniek aan het juiste adres. Als het gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, wij bieden u een totale dienstverlening, op het gebied van alle soorten daken. Wij gebruiken de beste materialen met unieke garanties, zodat wij een goede zekerheid aan kunnen bieden, waar u altijd op kunt rekenen. Hierdoor genieten wij al vele jaren goede relaties, met onze tevreden klanten.

Wij zijn ook gespecialiseerd in gevelbekleding, boeibekleding en dakgootbekleding. Wij werken voor bedrijf en particulier. Kwaliteit, snelle service, het nakomen van afspraken zijn voor ons de belangrijkste sleutelwoorden. Uw dak is onze zorg! Vanuit deze basis staan wij voor u klaar. Geen opdracht te groot en dak reparatie te klein!Dakbedekking

Platte daken

Een veelgehoorde kreet is: "platte daken lekken toch altijd?" Door onze ervaring reeds met tienduizenden door ons uitgevoerde vierkante meters kunnen wij u hierop volmondig antwoorden: NEE! Maar ook hier geldt: de juiste materialen met de juiste verwerking. Wij combineren die 2 aspecten en durven u daarom met een gerust hart altijd een 10-jarige schriftelijke garantie te geven. Met deze gedachte in uw achterhoofd kan u toch gerust vertrouwen hebben in uw platdak. Indien u het zekere voor het onzekere wilt nemen kunt u met ons contact opnemen voor een bijvoorbeeld jaarlijkse onderhoud. Dus als u een probleemloos dak boven uw hoofd wilt, vraagt u een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website. Of u neemt contact met ons op.

Waar zijn wij werkzaam?

Zoekt u nu een dakdekker in Flevoland en omstreken?

Dan is het Z.O. Installatietechniek het bedrijf, omdat wij zo snel mogelijk voor u klaar staan. U kunt er van op aan dat u kwaliteit krijgt. En dat de garantie die wij geven echte garantie is!

Direct Contact> Terug>